Gæsterne siger

"Nebelgaard er det helt perfekte sted for vores fælles ferie, som har en meget stor betydning for vores beboere. Husets størrelse og alle de indendørs aktiviteter er perfekte til forskellige udfoldelser og en hyggelig og unik ramme om det sociale. På Nebelgaard er der virkelig plads til alle!"
Marianne Lind ,leder, Opholdsstedet Vester-bo

"På Nebelgaard kan vi være os selv. Vi skal ikke tage hensyn til andre gæster og det giver en mere særlig stemning, hvor vi både kommer mere i dybden med de faglige emner og får et større socialt udbytte af vores seminarer. Nebelgaard er for os en god løsning istedet for et hotelophold. De store lokaliteter giver mulighed for at være sammen på en anden måde og økonomisk får vi meget mere for pengene".
Torben Ebler Andersen, Director, LEGO
 
Nebelgaard er et skønt sted beliggende i fine og rolige omgivelser. Stedet og stemningen gør møderne mere uformelle, indbyder til at tænke anderledes og være sammen på en anden måde. En god udbytterig oplevelse, som vi gerne gentager.
Gitte Axelsen, Marketing Manager, SAPA profiler
 
"Vi brugte Nebelgaard til en workshop, hvor vi samlede 25 kolleger fra ind og udland til et par dage i smukke omgivelser med højt fagligt indhold. Faciliteterne egner sig til arbejde i grupper og alle var med når vi præsenterede resultaterne på powerpoint i det store fællesrum eller i den professionelt indrettede biografen. Vi sluttede seancen af i Nebelgaards wellness område med sauna og svimmingpool. Jeg kan kun give stedet mine allerbedste anbefalinger og vi kommer helt sikkert tilbage!"
Søren Busk, General Manager, VELUX
 
"På Nebelgaard kan vi kombinere det strengt faglige med sociale aktiviteter som fælles madlavning, en god film i den lille biograf og en dyst ved billardbordet eller på fodboldbanen. Nebelgaard er godt, når man har brug for at komme ud af de vante rammer og kedelige mødelokaler. Omgivelserne inspirerer til nye løsninger og dybere samtaler."
Jacob Nielsen, National Teamleder, Nestlé
 
"På Nebelgaard kan vi give vores kursister en intensiv kursusoplevelse, fordi man ikke forstyrres af andre gæster eller skal forlade mødelokalet på et bestemt tidspunkt. Det er givtigt at kunne forsætte diskussionerne og arbejdet med emnerne om aftenen, hvis man har lyst. Gårdens størrelse giver en perfekt balance mellem fællesskab og privatliv."
Lone Kalstrup, Facilitator, Dansk Fødevare Forum