Inspirerende kursusfaciliteter

Nebelgaard er en nedlagt landejendom, der er luksuriøst ombygget til et inspirerende, uformelt og anderledes sted at afholde møder, kurser, seminarer, konferencer, teambuildingevents og andre virksomhedsarrangementer.

Er I trætte af kedelige standardmødelokaler, ensformige hotelværelser og buffet i den fælles restaurant? Trænger I i stedet til hyggelige, men luksuriøse omgivelser, der inspirerer til at tænke kreativt og stort, og trænger I til at være sammen på en anden måde, end I plejer?

Ja, så er Nebelgaard ideelt til jeres næste kursus, møde eller seminar.

Plads, charme og sjæl til firmaarrangement
Nebelgaard er en ombygget luksuslandejendom, der udlejes til kurser, møder og seminarer med overnatning. Idéen var at skabe et unikt sted, hvor mange mennesker kan være sammen i hyggelige og charmerende omgivelser – uden at tage på hotel. På Nebelgaard er der plads til 32 + 10 mennesker og rum til både store armbevægelser og store tanker. Her er høj himmel og højt til loftet.

Avlsgård opdateret til moderne uformelle mødefaciliteter

Charmen og sjælen i den gamle avlsgård fra 1850 er bevaret, og gården er opdateret til et moderne mødested i tre sammenhængende længer. Samlingspunktet er et stort mødelokale i den gamle lade, hvor en imponerende træstruktur strækker sig charmerende helt op i kip. Gruppearbejde foregår i små loungeområder rundt om på gården. Nebelgaard har 13 hyggelige værelser og ni badeværelser, og den dejlige gulvvarme, der luner i hele gården er miljøvenlig jordvarme, der hentes i haven.

Kursuscenter med swimmingpool og biograf
Nebelgaard er desuden forkælet med en swimmingpool med spa og sauna. Vi har en lille biograf med plads til 20 personer, ideel til både faglige præsentationer og aftenhygge. Nebelgaard har naturligvis trådløst internet og alt gængs AV-udstyr.

Kun jer – og naturen
Nebelgaard ligger på landet midt i naturen uden for landsbyen Vorbasse syd for Billund. Gården har sin egen sø og eng, som inviterer til walk&talk-møder og pauser, der giver frisk energi til hjernen.
På Nebelgaard kan I være jer selv. I skal ikke dele faciliteterne med andre virksomheder og er sikret fred og ro – og diskretion ved fx produktudvikling og strategiplanlægning.

Skræddersyet kursusophold
Nebelgaard drives af os, Jane Langvad og Brian Madsen, og vi er både hjælpsomme og fleksible. I samarbejde med dig skræddersyer vi en pakke, der matcher jeres behov og budget. Vi kan lave en fuld pakke med forplejning, I kan også nøjes med blot at leje stedet og sørge for resten selv, eller vi kan finde en løsning midt i mellem. 

Ring til os for priser og yderligere information.


Facilliteter:

 • Stort åbent mødelokale/fælleslokale med en særlig blanding af hygge og højt til loftet
 • Wifi og gængs AV-udstyr
 • Biograf til præsentationer eller underholdning (plads til 20 personer)
 • Loungeområder til uformelt gruppearbejde
 • Spa, swimmingpool & sauna
 • Stor terrasse, fodbold, petanque, bordfodbold, bordtennis, billardbord, bob, Nintendo Wii
 • Stort køkken
 • Sti til egen sø og eng (ideelt til walk&talk og friske perspektiver på arbejde)

Kapacitet:

 • Op til 32 overnattende
 • 950 m2
 • 13 værelser af forskellig størrelse
 • 9 badeværelser
 • nem adgang til yderligere sengepladser


 

 

Nebelgaard kan bookes på telefon 31 10 93 67, eller kontakt os her.

Priseksempler

All inklusive ophold fx.

Ankomst tirsdag morgen, afrejse torsdag eftermiddag
Morgenmad og frokost alle dage, aftensmad to dage
Leje af hele gården inkl. slutrengøring samt forbrug af el, vand og varme.
Ring for tilbud.

Tre dages leje (op til 32 personer)
Ankomst tirsdag morgen, afrejse torsdag eftermiddag
Leje af hele gården, inklusiv forbrug samt slutrengøring
Kr. 19.965,-

Linned og håndklæde kan lejes til 85,- pr. person.